COOPERA

Bocskor-Salló Lóránt

Erdélyi származású színész, rendező, producer, a Coopera ügyvezető igazgatója. Színész tanulmányait a Marosvásárhelyi Színházművészeti Egyetemen végezte, majd a 1997 és 2003 között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós társulatának tagja volt. Rövid szünet után, 2005-ben tért vissza a pályára, majd 2008-tól 2013-ig a Honvéd Kamaraszínház színésze volt. Filmszínészként dolgozott Tompa Gábor, Goda Kriszta, Robert Ralston és Kocsis Ágnes filmjeiben.

2013-tól dolgozik Molnár Levente Liszt-díjas operaénekes közvetlen munkatársaként, magyarországi képviselőjeként. Ezzel párhuzamosan két, klasszikus zenei tehetségekkel foglalkozó egyesület – a magyarországi székhelyű Művészeti Alap Értetek Egyesület és az erdélyi Class Értékeink Egyesület – titkára. 2016 és 2018 között a Virtuózok produkciós iroda rendezvényigazgatója, majd operatív igazgatója volt. Szabadúszó producerként részt vett a Magashegyi Underground zenekar Ellenfény című számához készített videóklipjének, valamint Talált tenger című lemezének munkálataiban. Molnár Levente első szólólemezének executive producere. 

2019 óta a COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója.

Nánai Eszter

1992-ben született, Kiskunhalason. A kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban érettségizett, majd tanulmányait Budapesten folytatta. Alapszakos diplomáját a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (ma Metropolitan Egyetem) szerezte elektronikus újságírás és PR, reklám, marketing szakirányon. Mestertanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte, 2017-ben diplomázott kommunikációtervezőként. 

 

Szakmai gyakorlata alatt a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadot működtető Szabad Tér Színház Nonprofit Kft-nél dolgozott, ahová több alkalommal is visszatért marketing asszisztensként a nyári évadok során. 2016-ban szerződött a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató műsor produkciós irodájához projektmenedzserként, amelynek 2017-től rendezvényigazgató-helyettese, majd rendezvényigazgatója volt. Külsős munkatársként 2016 óta részt vesz a Művészeti Alap Értetek Egyesület és a Class Értékeink Egyesület tehetséggondozó, kultúraszervező munkájában Magyarországon és Erdélyben.

 

2019 óta dolgozik a Coopera kötelékeiben, amelynek jelenleg operatív vezetője.

Magyar György

  1. augusztus 13-án született Komáromban, Szlovákiában. Gimnáziumi éveit Budapesten a Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatán töltötte. 2013-ban nyert felvételt a Színház- és Filmművészeti Egyetem színházi rendezőasszisztens szakára. Gyakorlatát a Vígszínházban, a Magyar Állami Operaházban és a Budapesti Operettszínházban végezte. Az egyetem elvégzése után, 2015-ben szerződtette a Budapesti Operettszínház, rendezőasszisztensként. Az operettszínházi évek alatt opera, operett és musical előadások létrehozásában vett részt. A színház számos koprodukciójának köszönhetően dolgozott többek között a kaposvári Csiky Gergely Színházban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Szegedi Nemzeti Színházban és a Győri Nemzeti Színházban. Az intézmény turnéi során számos európai és magyarországi színház- és koncertteremben megfordult. 2018-tól a Coopera munkatársa, ahol jelenleg produkciós menedzserként, esetenként rendezőasszisztensként vesz részt a produkciók létrehozásában és lebonyolításában. Emellett az ELTE PPK közösségszervezés szakos hallgatója.
Musicum Laude